Nieuws

Info avond risicobeheersing

Op 23 november heeft Pascal van onze kanoclub een presentatie gegeven over de risico's die er rondom kanoën kunnen meespelen.  Pascal werkt als risicobeheerser bij het ziekenhuis en heeft een vertaling gemaakt van de algemene theorie naar een praktische samenvatting voor onze sport. Zijn kennis en inzichten zijn op een leuke interactieve manier met ons gedeeld.

Kortom houd de agenda (vaarkalender) in de gaten voor meer leuke en interessante avonden.

 

Via de linkjes hieronder kan je zijn presentatie en een soort van spiekbriefje bekijken.

Link naar de Presentatie

Link naar het bijbehorende spiekbriefje

 

Zwembadcursus 2023

Het is vanaf nu weer mogelijk om je op te geven voor de zwembadcursus 2023. 

De data zijn: 14, 21, 28 januari en 4, 11, 18 en 25 februari 2023 tussen 16:00 en 19:00 uur
Meer info te vinden onder activiteiten zwembadcursus

Team VDJS organiseert de Praktijk

In dit tweede webinar rond het onderwerp Marifonie wordt aan de hand van vragen en voorbeelden uit de praktijk, toegelicht hoe, waar en waarom je een marifoon het beste kunt gebruiken. Heb je al een marifoon en ben je huiverig om deze te gebruiken? Meld je dan zeker aan, je krijgt handige tips en uitleg over het belang van het gebruik van de marifoon.

In het eerste webinar Marifoongebruik uit 2021 zijn tips, regels en afspraken aan bod gekomen. Tijdens dit komende webinar zoomen we verder in op de praktijk. In een digitale presentatie van ongeveer een half uur krijg je voorbeelden en tips van experts van onder meer Port of Amsterdam, Port of Rotterdam en Koninklijke Binnenvaart Nederland over het juiste gebruik van de marifoon. Zowel een expert vanuit de recreatie- als de beroepsvaart als een professioneel nautisch verkeersleider vertellen je erover en geven zij verschillende praktijkvoorbeelden. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen aan het expertpanel.

Praktische informatie:
- Wanneer: donderdag 24 november 2022
- Hoe laat: 20:30 - 21:15 uur
- Locatie: online - livestream via YouTube (link volgt)
- Kosten: geen

Aanmelden: ⇩

Ben je geïnteresseerd in het webinar 'Marifoongebruik in de Praktijk', meld je dan aan en geef alvast je vragen door, zodat we deze kunnen behandelen tijdens het webinar:
Meer informatie
Wil je alvast meer lezen over dit onderwerp? Via onderstaande links vind je interessante informatie:
- Lees hier de brochure 'Communicatie op het water'
- Lees hier het artikel 'Vakjargon Marifonie uitgelegd'
- Lees hier meer over de registratie bij het 'Agentschap Telecom'

Je ontvangt twee dagen van tevoren de bevestiging met link naar de livestream en meer informatie. Alle eerdere webinars, zijn ook terug te kijken via Varendoejesamen.nl/webinars en op het VDJS-YouTubekanaal terug te kijken (tip: abonneer je!)

Hartelijke groet, mede namens alle betrokken presentatoren,

Team Varen doe je Samen!

Examens voor marifonie en radiozendamateurs naar CBR

Agentschap Telecom draagt zijn examentaken over aan het CBR. Vanaf 1 juli 2023 doen kandidaten hun theorie-examens bij het CBR.…

Winterprogramma 2022 voor de Meerton

Op 15 september om 19.00 uur gaan we het winterprogramma voor de Meerton samenstellen. Dit zal bestaan uit een combinatie van theorielessen, inspiratiesessies en bijzondere tochtverslagen. Wil je een bijdrage leveren het winterprogramma met een les, inspiratiesessie of anderszins? Of wil je het winterprogramma mede organiseren? Meld je dan bij Esther van der Hoorn.

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Copyright Kano vereniging "Onder de Wadden" © All Rights Reserved