Zwembad cursus

Jaarlijks organiseren wij in de winter periode een zwembad cursus. Het belangrijkste doel van deze cursus is veilig varen, dus redden en gered worden. Hierbij komen ook de verschillende technieken voor het kajakken aan de orde, zoals de lage steun, de hoge steun enz.

Speciaal voor nieuwe leden bieden we een proeflidmaatschap 2021 aan voor € 110,00 euro. Dat betekent 7 maal deelnemen aan de zwembadcursus, de mogelijkheid om o.a. aan de zomertraining en alle andere activiteiten van de vereniging deel te nemen en op de hoogte gehouden worden o.a. middels ons clubblad. (dit is zonder dat u lid wordt van het collectieve lidmaatschap van de TKBN)

Daarbij hoort aan het eind van dat jaar, eind 2021 dus, dat besloten wordt om wel dan niet vervolgens ook definitief lid te worden. De regeling van zo’n kennismakingsjaar is éénmalig.

Gebruik van één van onze nieuwe Nigel Dennis Explorer boten is het eerste jaar € 50.=, gebruik van onze oudere boten is het eerste jaar € 20,=.

De data voor de zwembadcursus in 2021 zijn: 16, 23, 30 januari, 06, 13, 20 en 27 februari.

Beginners het eerste uur van 16:30 tot 17:25, gevorderden van 17:30 tot 18:25 Voorafgaand en na afloop een half uur klaarzetten en opruimen.

Kleding advies tijdens de zwembad cursus:

Het is sterk aan te bevelen om een neopreen long John met surf schoenen te dragen tijdens de cursus. Verder is het verstandig om gekleed te gaan zoals je vaart, dus met zwemvest. Dit omdat je alle oefeningen ook zou moeten kunnen volbrengen in je normale kajak uitrusting.