Zwembad cursus 2022

 

Jaarlijks organiseren wij in de winter periode een zwembad cursus. Het belangrijkste doel van deze cursus is veilig varen, dus redden en gered worden. Hierbij komen ook de verschillende technieken voor het kajakken aan de orde, zoals de lage steun, de hoge steun enz.

De data dat we het zwembad huren:  Zaterdag: 15 jan. 22 jan. 29 jan. 05 feb. 12 feb. 19 feb. en 26 feb.

Het zwembad is open om 16:00 uur.
1e Les begint 16:30 uur tot 17:25 uur.
2e Les begint 17:30 uur tot 18:25 uur.

Speciaal voor nieuwe leden bieden we een proeflidmaatschap 2022 aan voor € 95,00 euro.

Dat betekent 7 maal deelnemen aan de zwembadcursus, de mogelijkheid om o.a. aan de zomertraining en alle andere activiteiten van de vereniging deel te nemen en op de hoogte gehouden worden o.a. middels ons clubblad.

Zij kunnen zich gewoon via deze site aanmelden als lid ondervermelding van "proef lidmaatschap"

(dit is zonder dat u lid wordt van het collectieve lidmaatschap van de TKBN, als u definitief lid wordt dan wordt u ingeschtreven bij de T.K.B.N.)

Maak bij aanmelding het verschuldigde bedrag over en nadat dit ontvangen is bent u definitief ingeschreven.

Als de zwembadcursus onverhoopt geen doorgang kan vinden door b.v. het aanscherpen van de corona maatregelen ontvangt elke deelnemers zijn inschrijfgeld terug.

Kleding advies tijdens de zwembad cursus:

Het is sterk aan te bevelen om een neopreen long John met surf schoenen te dragen tijdens de cursus. Verder is het verstandig om gekleed te gaan zoals je vaart, dus met zwemvest. Dit omdat je alle oefeningen ook zou moeten kunnen volbrengen in je normale kajak uitrusting.