Website sponsoren:


Kano centrum Arjan BloemKano Centrum
Arjan Bloem

Specialsit in Uurwerken Arnold van der Duim
Specialist in Uurwerken

Laatste Reacties

Man zwaargewond na val uit kano

Datum: 06 september

Foto: Ingmar Vos

OOSTUM – In het Reitdiep – ter hoogte van Oostum (tussen Garnwerd en Dorkwerd) – is donderdagmiddag een man te water geraakt. Hij werd door omstanders gered en daarna gereanimeerd. De drenkeling nam deel aan een groepsuitje dat aan het kanoën was.

Veel hulpverleners kwamen naar de plaats van het ongeval. Ambulancepersoneel en een traumateam hebben het slachtoffer ruim drie kwartier gereanimeerd. Hij is daarna met spoed naar het ziekenhuis in Groningen gebracht. Brandweerlieden assisteerden de medische specialisten.

Voor de omstanders en getuigen is door de politie slachtofferhulp geregeld. De mensen die het slachtoffer uit het water hebben gehaald zijn opgevangen door de hulpverleners.

Het incident wordt door de politie als ernstig beschouwd en een woordvoerder laat weten dat “het er niet goed uit ziet voor het slachtoffer”. Het slachtoffer is lange tijd onder water geweest.
De brandweer heeft de betrokken kano’s naar de kanoverhuurder in Wierumerschouw gebracht met een bootje. De politie zoekt uit wat er precies is gebeurd.

Webmaster Zondag 21 Oktober 2018 - 07:45 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.